Word jij onze buurtvlogger?

Vind je het leuk om vlogs te maken van wat je meemaakt in de buurt?

Sluit je dan aan bij onze buurtredactie! De website en de facebookpagina ‘Wij zijn Plein ‘40-‘45’ maken we samen met een groep enthousiaste vrijwilligers. Onze buurtredactie kan nog wel wat meer leden gebruiken.

Jij woont of werkt in de buurt van Plein ‘40-‘45 en je wilt jouw talent inzetten voor de buurt. Je kunt schrijven, vloggen, filmpjes maken of fotograferen. Misschien kun je goed interviewen of verslag doen van iets wat je op straat meemaakt. Of misschien heb je een ander goed idee wat geschikt is voor onze website en facebook. Ook als jouw Nederlands niet zo goed is, kun je meedoen. Andere redactieleden kunnen helpen bij het schrijven.

Wij zijn de buurtredactie, een groep mensen met uiteenlopende talenten. We laten de vele gezichten in de buurt zien en maken ze voelbaar met interviews, columns, verhalen, video’s en foto’s.  Wij zijn professionals en amateurs, we hebben aandacht voor elkaar en voor het werk wat we samen doen. Wij komen elke week een uurtje samen in onze redactie bijeenkomst en bespreken dan waar we mee bezig zijn en wat ons bezighoudt. We geven zelf invulling aan onze bijdrage en de tijd die we besteden aan de Buurtredactie.

Sluit je bij de buurtredactie aan en stuur een mail naar: lizl@wijzijnplein4045.nl
Lees meer over de buurtcoalitie https://wijzijnplein4045.nl/wie-zijn-wij/