Open Plaza

De Plaza is de ontvangstruimte van Stadsdeelkantoor Nieuw-West op Plein ’40-’45. Sinds juli 2019 is deze sfeervol ingerichte ruimte opengesteld voor buurtbewoners. Iedereen met een goed idee voor een workshop, evenement of bijeenkomst waar andere buurtgenoten gratis aan mee mogen doen, kan een aanvraag indienen. Als de aanvraag goedgekeurd wordt, zijn er verder geen kosten aan verbonden. Er hebben al flink wat leuke en verbindende activiteiten plaatsgevonden, te zien in de foto’s en video’s in de Galerie.

Op dit moment wordt de Plaza verbouwd. Bewoners hebben meegedacht over de inrichting. Stadsdeel Nieuw-West en bewoners willen graag dat het een ruimte is waar iedereen zich welkom voelt. Vandaar ook de slogan: Word Familie van de Plaza!

Corona-stop

Vanwege de maatregelen om de spreiding van het COVID-19 virus te stoppen, is de Plaza momenteel niet open. Uiteraard houden wij je op de hoogte zodra iedereen weer welkom is.

Heb je een idee voor een activiteit?

Neem dan alvast contact op, ook nu de Plaza tijdelijk nog gesloten is. Ieder plan vraagt om een goede voorbereiding waarbij we je graag helpen. Neem contact met ons via info@wijzijnplein4045.nl).