Lanceringsfeest vereniging Wij Zijn Plein ’40-’45

Wij Zijn Plein ’40-’45 is een officiële vereniging geworden. Dat gaan we vieren!

Wij Zijn Plein ‘40-’45 zet zich in voor een mooie en leuke buurt voor iedereen. Bewoners, ondernemers en organisaties weten het Glazen Huis goed te vinden. We stralen wanneer we terugdenken aan de bijzondere activiteiten die de afgelopen jaren samen georganiseerd zijn. Zoals de Vrijheidsmaaltijden op 5 mei en de Ramadanpakketten. De gezellige ontmoetingen op Jaarmarkt Slotermeer en de BLEND markten. En de speelse campagnes voor een schoner, afvalvrij plein.

In 2023 gaan we een stapje verder. Wij Zijn Plein ‘40-’45 is namelijk officieel een vereniging geworden!

Dat gaan we vieren!

We nodigen alle buurtgenoten graag uit voor ons Lanceringsfeest.
Wanneer: donderdag 19 januari
Tijd: van 17.00 tot 20.00 uur
Waar: het Glazen Huis op Plein ’40-’45
Toegang is gratis – Meld je aan via info@wijzijnplein4045.nl

Naast lekker eten en drinken, laten de bestuursleden Fatima-Zohra, Mara-Joy en Merwin zien wat het voor de buurt betekent dat Wij Zijn Plein ’40-’45 een vereniging is geworden. Iedereen is welkom!

Wij Zijn Plein ’40-’45 in het kort

Wij Zijn Plein ‘40-’45 is een diverse groep van actieve bewoners, betrokken ondernemers, sociale organisaties, de gemeente en andere wijkpartners met een hart voor de buurt. Samen besteden we aandacht aan de bijzondere plek waar we wonen. Dit doen we door het organiseren van evenementen en acties op en rondom het plein.

Om de inspanningen van de afgelopen jaren te behouden en meer bevoegdheid te hebben, heeft Wij Zijn Plein ’40-’45 de stap gemaakt een vereniging te worden. En daar kan jij lid van worden.

Bestuursleden Wij Zijn Plein '40-'45
Bestuursleden Merwin, Fatima-Zohra en Mara-Joy met de akte van oprichting

Wat gaan we organiseren?

De vereniging heeft als doel om samen met bewoners, ondernemers, organisaties, (project)ontwikkelaars, de gemeente en alle andere betrokken partners een levendige invulling te geven aan het plein. Plein ’40-’45 is het hart van Slotermeer en daardoor een belangrijke plek voor de wijk op het gebied van ontmoeten en ondernemen. Samen kijken we naar wat er goed gaat en wat er beter kan.

Wat kan jij doen?

Wil jij meedenken over een buurt die levendig is? Waar mensen elkaar kennen, zich welkom en thuis voelen? Helpen met het organiseren van activiteiten? Of gewoon je buren beter leren kennen? Dan zien we jou graag op ons Lanceringsfeest op 19 januari. We delen binnenkort meer over de inhoud van het gezellige programma.

Wil je nu al meer weten over de vereniging en het lidmaatschap? Of een handje helpen in de organisatie van het feest? Je kunt contact met ons opnemen via info@wijzijnplein4045.nl