Jaarmarkt Slotermeer 2022

Banner met aanmeldmoment 3 en 4

Lokale helden en marktsnuffelaars opgelet!

Weet je nog die toffe reeks Amsterdam BLEND Markets op Plein ’40-’45? Op zondag 18 september initiëert Wij Zijn Plein ’40-’45 de nieuwe Jaarmarkt Slotermeer. Een combinatie van Amsterdam BLEND Market mét een XXL Rommelmarkt! Een dag vol verkoop en vermaak door bewoners, lokale ondernemers, creatieven en sociale initiatieven. Toegang is gratis.

★ Heb je mooie tweedehands, vintage of zelfgemaakte spullen?
★ Bijzondere cadeaus, fashion- of huisaccessoires?
★ Duurzame producten of wellness diensten?
★ Lokale lekkernijen of wereldse gerechten?
★ Vraag je aandacht voor je onderneming, een sociaal initiatief of goed doel?
★ Entertainen of iets creatiefs doen?

Doe mee! Je kunt je tot uiterlijk 12 september inschrijven voor een Rommelmarkt kraam óf een kraam of plek op de BLEND Market.:

XXL Rommelmarkt

Op de XXL Rommelmarkt kun je een 2-meter kraam boeken. Deze zijn uitsluitend voor particulieren met eigen tweedehands spullen. De kramen kosten €5,-.

Boek hier een XXL Rommelmarkt kraam

Je kunt voor jouw inschrijving ook langskomen bij het Glazen Huis op Plein ’40-’45. Je betaalt dan ter plekke contant het huurbedrag voor de kraam. Deze inloopmomenten zijn nog op:

  • 12 september tussen 17:00 en 19:30 uur

BLEND Market

De BLEND kramen zijn 4-meter en bieden plaats voor particulieren met eigen bijzondere / vintage spullen en creaties, online en winkel ondernemers met food, non-food of workshops, stichtingen en non-profit activiteiten. Ook is hier een podium voor muzikaal talent met terras en ruimte voor sport, spel en workshops. Kramen zijn er vanaf €10,-. Extra ruimte voor eigen rekken, tafels, tent of truck is hier mogelijk. Voor gratis publieksactiviteiten zijn gratis kramen beschikbaar.

Boek hier een BLEND Market kraam of meld jouw activiteit aan

Vragen?

Neem contact met ons op via info@wijzijnplein4045.nl