De buurtprofessionals

Onze buurt zit vol actieve bewoners met mooie initiatieven, maar niet iedereen heeft de tijd of deskundigheid om deze zelfstandig uit te voeren. Daarnaast barst de buurt ook van talent. Er zijn tal van zzp’ers die de handen uit de mouwen steken en willen helpen bij het uitvoeren van plannen. Deze mensen noemen we buurtprofessionals: enthousiaste zzp’ers en ondernemers uit de wijk die het leuk vinden om andere buurtgenoten – vrijwillig of tegen een vergoeding – te ondersteunen bij hun plannen voor de buurt. Buurtprofessionals zijn dus de projectleiders van buurtplannen. Daarnaast kan je als buurtprofessional natuurlijk ook projectleider zijn van je eigen plan voor de buurt. 

Ben jij zo’n buurtprofessional? Laat het ons weten via info@wijzijnplein4045.nl, dan voegen wij je toe aan de pool met andere buurtprofessionals. Zo kan je ook kennis maken met de andere zzp’ers bij jou in de buurt. 

Projectomgeving voor buurtprofessionals

Alle buurtprofessionals bieden we aan om te werken in Basecamp. Dit is een online projectomgeving waar je met anderen kan werken in projectgroepen. Basecamp is een professionale omgeving waar je to-do’s kan aanmaken, documenten uploaden, een kalender kan toevoegen, berichten kan plaatsen en chatten. Alle informatie over jouw project in één omgeving. Dit scheelt je ook een hele hoop whatsappjes en emails.